PCMag.com Latest Articles

Translate

Web radio

lørdag 10. mars 2012

Slik viser iPhone signalstyrken i tall i stedet for Bars

 


Hvordan du vanligvis måle signalstyrken på iPhone? Linjene på toppen? Det er ganske unøyaktig. Hva om vi fortelle deg om en skjult innstilling i iPhone som gir deg en nøyaktig verdi av telefonens signalstyrke? Så, ja, målt i desibel, vil spissen vi vil dele tillate deg å få et nummer som betegner styrke - den nærmere null, jo sterkere er signalet.
Hva er bra er at når du vil være i et område som er blottet for signaler, vil dette nummeret hjelpe deg å få til et bedre sted, på grunnlag av sitt skiftende verdi som du flytter.
Her er en steg-for-steg guide. Dette er virkelig en skjult triks, men krever ikke iPhone å være jailbroken eller noe. Vi er ganske sikker på at det fungerer på alle iPhone-modeller, selv om vi er døde sikker på iPhone 4 modeller som vi har prøvd det oss selv her.

Trinn 1:

Tast følgende nummer på iPhone:
* 3001 # 12345 # *
Nå trykk 'Ring'.
Enter Field Test Mode

Trinn 2:

Din iPhone er nå i felttest modus. Ser du en signalstyrke verdi på øvre venstre hjørne? Du kan fortsatt bytte til de gamle Strekene i stedet for den tallverdi, med å tape på det. Bare for å fortelle deg, er denne prosessen fullstendig reversibel, så ikke bekymre deg. Du kan gå tilbake til barer som helst, bare ligge nå, ved å lukke programmet ved å trykke på Hjem-knappen. Hvis du vil ha nummeret indikatoren permanent (som er igjen reversibel til barer), fortsett til trinn tre.
Field Test Mode iPhone

Trinn 3:

Nå holde på på-knappen til du ser feltet som sier "lysbildet å slå '. Her IKKE SLÅ AV iPhone.

Trinn 4:

Nå trykker du på hjem-knappen igjen før programmet er gått ut og du er på hovedskjermen. Der du går! Ferdig.
Signal Strength in Number

Hva betyr Signal nummer?

Den numeriske signalstyrken varierer vanligvis -50 til -120. Jo nærmere tallet er null, er det bedre signalstyrke. Generelt er under hvordan du kan tolke verdiene:
-50 Til -75: Excellent Signal Strength
-75 Til -90: god signalstyrke
-90 Til -110: Fair Signal Strength
-110 Eller under: dårlig signalstyrke / knapt får noe signal

Gå tilbake til Signal Bar

For å gå tilbake til den opprinnelige signalstyrken representasjon, tast * 3001 # 12345 # * og trykk "Ring til" å gå inn i feltet test modus igjen. Deretter trykker du på hjem-knappen én gang. Der du går. Tilbake til barene!Mål hastigheten for din nedlastning med denne appen

http://itunes.apple.com/app/speedtest-net-mobile-speed/id300704847?mt=8

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Speedtest.net Mobile Speed Test

Description

Use Speedtest.net for easy, one-tap connection testing in under 30 seconds—accurate anywhere thanks to our global network.

What's New in Version 2.1.3

- Fixed iOS 3.1 problem that snuck into the previous release
- Enhanced testing process for more accurate measurements at higher speeds
- Better default server selection using ping

iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

RollingStone.com: Music News

My Soundcloud